Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sladki program

Sladki program - Trgovina Meri

Razvajajte svoje brbončice s tradicionalnim sladkim programom iz Bosne in Hercegovine. V naši spletni trgovini ponujamo širok izbor sladkarij, vključno s čokoladami, štrudlami, lokumom, piškoti, marmeladami, napolitankami, roladami, pudingi ter najpomembnejšimi bosanskimi sladicami, kot so hurmašice, tulumbe, ružice in domača baklava. Uživajte v okusih tradicije, ki vas bodo navdušili. Ponujamo tudi dostavo na dom. Odkrijte sladko stran Bosne in Hercegovine že danes!

Nazaj

Število izdelkov: 88

Prikaz 1-12 of 88 izdelkov

Aktivni filtri

Sliva v čokoladi MAK ZARA - 100g

Izdelek ročne izdelave vsebuje 79% posušenih sliv in najmanj 18% temne čokolade. Posušene slive so zakladnica hranilnih snovi, s privlačnim okusom in veliko zdravstvenimi koristmi. V celoti narejeno ročno.

Cena 2,00 €
2,47 €
  • Spletna cena: -19%
  • Novo

Datlji v čokoladi MAK ZARA - 100g

Izdelek ročne izdelave vsebuje 79% posušenih datljev in najmanj 20% mlečne čokolade. Datlji imajo širok spekter zdravstvenih koristi, zaradi česar veljajo za najzdravnejše sadje na svetu. V celoti narejeno ročno.

Cena 2,00 €
2,47 €
  • Spletna cena: -19%
  • Novo

Štrudlice figa 300 g

Sočno napolnjene in narejene po tradicionalnih receptih bosanske kuhinje. Vsaka štrudlica je skrbno pripravljena z visokokakovostnimi sestavinami, zagotavljajoč svežino in odličnost. Idealne za obogatitev vaših zajtrkov, popoldanskih prigrizkov ali kot sladico. Razvajajte se z edinstvenim okusom...

Cena 2,00 €
2,47 €
  • Spletna cena: -19%
  • Novo