Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Piškoti kiflice vanilija

Čajno pecivo

Piškoti kiflice vanilija

Znamka: Klas

Uživajte v neverjetni sladkosti in hrustljavosti s piškoti kiflice vanilija znamke Klas. Ti okusni piškoti so kot nalašč za vse ljubitelje sladkih prigrizkov!

Sestavljeni iz najboljših sestavin, piškoti kiflice vanilija te znamke vas bodo navdušili s svojim edinstvenim okusom. Njihova hrustljava tekstura in bogata aroma vanilije vam bosta pričarali pravi užitek vsakič, ko jih boste poskusili.

Zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam in visoki kakovosti proizvodnje, piškoti kiflice vanilija znamke Klas ohranjajo svoj svež okus in hrustljavost tudi dolgo po odprtju embalaže. Tako boste lahko uživali v njihovi sladkosti kadarkoli si zaželite.

Te okusne piškote odlikuje tudi priročna embalaža, ki omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. S svojo težo 220g vas bodo ti piškoti razveseljevali večkrat, saj ponujajo popoln prigrizek za vsak trenutek.

Za najboljše okusne izkušnje preizkusite piškote kiflice vanilija znamke Klas. Prepustite se njihovi sladkosti in uživajte v trenutkih čiste sreče! Z njimi boste zagotovo navdušili svoje brbončice.

3870004022455

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.