Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sliva v čokoladi MAK ZARA - 100g

Izdelek ročne izdelave vsebuje 79% posušenih sliv in najmanj 18% temne čokolade. Posušene slive so zakladnica hranilnih snovi, s privlačnim okusom in veliko zdravstvenimi koristmi. V celoti narejeno ročno.

Sliva v čokoladi MAK ZARA - 100g

Sliva v čokoladi MAK ZARA je sladka poslastica, ki jo proizvaja MAK ZARA, prvi proizvajalec čokoladnih pralin v Bosni in Hercegovini. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo in prodajo vrhunskih čokoladnih pralinejev in drugih slaščičarskih izdelkov po vzoru belgijskih pralin.

Vsi naši izdelki vsebujejo najboljše naravne sestavine vrhunskega izvora, kar zagotavlja popoln okus in užitek za vaše čute.

Kot premium blagovna znamka se MAK ZARA ponaša s svojo unikatnostjo, ki izhaja iz ročne izdelave vseh izdelkov. Vsaka sliva v čokoladi je skrbno oblikovana z najkakovostnejšimi čokoladami in okusnimi nadevi. Naše embalaže so specifično oblikovane in dodatno izboljšajo celotno izkušnjo uživanja.

Zaradi posebnega postopka izdelave in uporabe vrhunskih sestavin, je sliva v čokoladi pri nas edinstven izdelek, ki ga je vredno poskusiti. Z bogatim in čokoladnim okusom slive ter elegantno oblikovano embalažo, bo ta sladica zagotovo zadovoljila vaše brbončice.

Značilnosti slive v čokoladi:

  • Visokokakovostne sestavine
  • Okusna kombinacija čokolade in slive
  • Unikatno oblikovana embalaža
  • Ročna izdelava
  • Vrhunska belgijska čokolada

Pridite in si privoščite to sladko poslastico, ki vas bo popeljala v svet čokoladnega užitka. Sliva v čokoladi izpod rok MAK ZARA je zagotovo izbira, ki vas ne bo razočarala.

Sestavine: posušene slive brez koščic do 79%, kakavov preliv najmanj 18% (sladkor, popolnoma rafinirana in popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (palmina), kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, emulgator sojin lecitin (E322), naravna aroma vanilije), cimet, kakav v prahu, konzervans kalijev sorbat (E202).

Izdelek vsebuje: sojin lecitin. Možne sledi mleka in mlečnih izdelkov ter oreščkov. Možne sledi koščic v slivah.

Hraniti na hladnem in suhem mestu, ne izpostavljati soncu! Najbolje uporabiti do: datum natisnjen na embalaži.

Znamka tega izdelka je "MAK ZARA".
3872370000594

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.