Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Rolada kakav

Polnjeni biskvit.

Rolada kakav - Odlična izbira za ljubitelje sladkega

Za vse sladokusce, ki obožujete okus čokolade, vam predstavljamo Rolado kakav znamke Klas. S svojo edinstveno kombinacijo okusov in visoko kakovostjo se ta sladica nežno stopi v ustih.

Okusen in bogat:

Zavrtite kolo čutnih užitkov s Rolado kakav. Vsak grižljaj vam bo ponudil popolno harmonijo okusa, ki združuje vonj in okus izvrstnega kakava s topljenjem nežne kreme. Vsak košček te kulinarične kreacije, velik 150 g, bo potešil vašo sla po sladkem.

Kakovostna proizvodnja:

Za Rolado kakav uporabljamo izključno vrhunsko čokolado in sestavine najvišje kakovosti. Klas je priznano podjetje iz Bosne in Hercegovine, ki je znano po tradiciji ročne izdelave sladic. Kombinacija strokovnega znanja in skrbne izbire sestavin nam omogoča, da vam ponudimo izdelek, ki vas bo navdušil.

Priročno pakiranje:

Enostavno pripeljite popolnost okusa v vaš dom. Rolada kakav je pakirana v priročni embalaži in je idealna za razvajanje vašega sladkega palčka doma, v službi ali kjerkoli želite. S 150 g boste imeli dovolj, da si privoščite svoj trenutek užitka kadarkoli.

Naročite zdaj:

Uživajte v neverjetnih trenutkih užitka s Rolado kakav. Naročite jo še danes in si zagotovite svoj delež sladkih užitkov. Prepustite se kombinaciji okusov, ki vam bodo pričarali pravi raj za vaše brbončice.

  • Vrhunski okus čokolade
  • Edinstvena kombinacija okusov
  • Kakovostna proizvodnja
  • Priročno pakiranje

Za prave sladke užitke, zaupajte blagovni znamki Klas!

3870004026033

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.