Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Napolitanke čokolada

Vafelj s čokoladnim polnilom

Napolitanka čokolada

Znamka: Kent

Napolitanka čokolada je vrhunski izdelek ponujen v pakiranju teže 180 g. Ta sladka poslastica je ustvarjena s posebno skrbjo in domačo recepturo, ki je delo priznane blagovne znamke Kent.

Navdušite svoje brbončice s tradicionalnim okusom Bosne in Hercegovine. Napolitanka čokolada je izdelana iz najbolj kakovostnih sestavin, ki vam omogočajo uživanje v prvovrstni čokoladni izkušnji. Vsaka srajčka je skrbno oblikovana, da ohranja svežino in aromo.

Svetla in mehka tekstura čokoladne tablice se stopi v ustih in popelje vaše čute na sladko potovanje. Ob vsakem grižljaju boste občutili nežno stopnjo sladkobe in čokoladni pookus, ki se razvije na vašem jeziku.

Napolitanka čokolada je idealna izbira za vse, ki iščejo pristno bosansko doživetje okusov. Uživajte v čokoladnem blagu, ki vas bo popeljalo nazaj v čas spominov na rojstni kraj ali pa vas bo navdušilo s svojo edinstvenostjo, če to specifičnost še niste okusili.

Značilnosti izdelka:

  • Vrhunska čokoladna poslastica iz Bosne in Hercegovine
  • Teža: 180 g
  • Pridelana z domačo recepturo blagovne znamke Kent
  • Tradicionalen okus in vonj Bosne in Hercegovine
  • Mehka tekstura, ki se stopi v ustih

Privoščite si sladko razvajanje s pompom Napolitanke čokolade. Prepustite se njegovemu sladkemu okusu in se potopite v čarobni svet bosanske čokoladne tradicije.

3870353003242

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.