Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo
1

Lasta palčke s kavno kremo

Palčke napolnjene s kremom kave. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Lasta palčke s kavno kremo

Če želite okusiti popolno mešanico sladkosti in zagotoviti si dovolj energije za ves dan, so Lasta palčke s kavno kremo odlična izbira. Te hrustljave palčke so obložene s kremasto kavo, ki se stopi v ustih, hkrati pa zagotovijo ravno prav močno kavno aromo.

Izdelek je pakiran v praktičnih 200 g pakiranju, kar je zadostno za uživanje doma, v službi ali na poti. Narejene so iz vrhunskih sestavin, kar daje palčkam dodaten pečat kakovosti in pristnega okusa, ki ga pričakujete od bosanskih izdelkov.

Palčke s kavno kremo so odlična izbira za vse ljubitelje sladkih prigrizkov, ki se želijo razvajati s pravo karakteristično bosansko sladico. Njihova tradicionalnost in unikatnost vam bosta pričarali okus in vonj Bosne in Hercegovine.

V spletni trgovini Meri, kjer ponujamo ekskluziven izbor bosanskih izdelkov, vam ponujamo možnost nakupa palčk s kavno kremo po ugodni ceni. Poleg tega vam omogočamo tudi dostavo na dom, kar vam prihrani čas in denar.

Začutite nostalgijo, spomine na otroštvo ali pa spoznajte posebnosti bosanske kulinarike preko teh okusnih palčk. Prepustite se tradicionalnemu okusu, ki vas bo navdušil, ter sprostite se ob skodelici odlične bosanske kave.

Naročite svoj paket Lasta palčk s kavno kremo še danes in si privoščite sladke trenutke pristne bosanske sladice.

  • Paket vsebuje 200 g palčk s kavno kremo
  • Pripravljene iz vrhunskih sestavin
  • Prava bosanska sladica za ljubitelje kave
  • Ugodna cena in dostava na dom
Opomba: Izdelek ne vsebuje slikovnih elementov
3870128033733

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.