Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kremali keks TANGO

Čajno pecivo z vanilijevim polnjenjem

Kremali keks TANGO - Okus tradicije Bosne in Hercegovine

Z veseljem vam predstavljamo Kremali keks TANGO, priznan izdelek znamke Kent, ki vas bo popeljal v svet tradicionalnih okusov Bosne in Hercegovine.

S tem izdelkom se ponosno povezujemo s kakovostnimi izdelki in znanimi proizvajalci iz Bosne in Hercegovine, kot so Klas, Vispak in Master.

Kremali keks TANGO je pripravljen z veliko ljubezni, skrbno izbranimi sestavinami in po tradicionalnem receptu, ki je bil prenesen iz generacije v generacijo. Ta edinstveni keks združuje čudovito teksturo s kokosovim okusom ter rahlimi in kremastimi plasti, kar zagotavlja pravo razvajanje okusnih brbončic.

Ne samo, da boste uživali v okusu Kremali keksa TANGO, ampak boste tudi vzbudili spomine na otroštvo in rojstni kraj. Ko boste prvič okusili ta slastni keks, boste brez dvoma začutili pristnost in tradicijo Bosne in Hercegovine.

Začutite harmonijo tradicije, kakovosti in unikatnosti, ki se prepletajo v vsakem koščku Kremali keksa TANGO. Zahvaljujoč spletu si lahko ta čudovit izdelek privoščite po izjemno ugodni ceni ter hkrati prihranite čas in denar, saj vam izdelke dostavimo kar na dom.

Za vas smo pripravili nekaj sporočil zadovoljnih strank:

  • "Danes prišel paket. Najlepša hvala za dodatno presenečenje, kavico. Seveda, z veseljem objavim sliko in podam oceno o zadovoljstvu. Lep dan in pozdrav z Dolenjske."
  • "Danes poizkusili tarhano s paradajzom v bučni juhi. Odlično je bilo!"
  • "Danes sem prejela naročen paket, ki je prišel res ekspresno. Zelo sem zadovoljna z izdelki in najlepša hvala za gratis izdelke. Še naročim pri vas."
  • "Iskreno se zahvaljujem za dodatke paketu, res ste mi polepšali dan. Vse najboljše v nadaljnem poslovanju."
  • "Včeraj je prispel paket in gledam ter govorim: to pa nisem naročila. Pogledam spodaj in vidim, da so tam izdelki, ki sem jih naročila. Iskrena vam hvala za gratis izdelke!"
3870353000906

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.