Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Energijska ploščica s kokosom MAK ZARA 100g

Mak Zara energijske ploščice na osnovi datljev z zdravimi dodatki, kot so kokosova moka, kokosovi kosmiči, kakavova zrna in kakav v prahu, preliti z belgijsko čokolado, vas bodo navdušili že ob prvem ugrizu!

Energijska ploščica s kokosom MAK ZARA 100g

Pomagamo vam, da ob vsakodnevnem hitrem načinu življenja vedno imate pri roki zavestno malico! Mak Zara energijske ploščice na osnovi datljev z zdravimi dodatki, kot so kokosova moka, kokosovi kosmiči, kakavova zrna in kakav v prahu, preliti z belgijsko čokolado, vas bodo navdušili že ob prvem ugrizu!

  • Okus kokosa: Obogaten z belgijsko čokolado, energijska ploščica s kokosom vam ponuja slastno kombinacijo, ki vas bo osvežila in napolnila z energijo.
  • Bogat vir vlaknin in beljakovin: Mak Zara energijska ploščica vsebuje visoko vsebnost vlaknin in beljakovin, ki vam pomagajo ohranjati zdrav življenjski slog.
  • Napolnjena z datlji: Sestavine, kot so datlji, vam nudijo hitro in naravno energijo, ki vas bo globoko zadovoljila.
  • Ročno izdelano: Vse ploščice so 100% ročno izdelane, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in skrbno izbrane sestavine.

Praktična embalaža vam omogoča, da energijsko ploščico s kokosom MAK ZARA 100g vzamete s seboj kamorkoli greste. Bodite pripravljeni na vsakodnevne izzive s slastnim in hranljivim prigrizkom, ki vam bo pomagal ohranjati energijo ves dan.

3872370000921

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.