Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Energijska ploščica MAK ZARA - 100g

Energijske ploščice na osnovi datljev z devetimi zdravimi dodatki: kokos, riž, orehi, lešniki, sončnična semena, bučna semena, sezam, chia semena in konopljina semena, prelita z belgijsko čokolado.

Energijska ploščica MAK ZARA - 100g

Energijska ploščica MAK ZARA je odličen izbor za vse, ki med aktivnostmi potrebujejo dodatno energijo. Naša ploščica je narejena iz vrhunskih sestavin, ki zagotavljajo visoko kakovost in izjemno okusnost.

Visokokakovostne sestavine

MAK ZARA energijska ploščica vsebuje le najboljše naravne sestavine vrhunskega izvora. Vse sestavine so skrbno izbrane in preverjene glede na njihovo kakovost, zagotavljajoč vam sladek okus, ne da bi se morali odreči vašemu zdravju.

Nepogrešljiv spremljevalec

Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom, imate aktiven življenjski slog ali potrebujete hitro energijo med dnevnimi opravki, MAK ZARA energijska ploščica je idealen spremljevalec. S svojimi hranilnimi vrednostmi in okusom vam bo pomagala ohranjati stabilno raven energije skozi ves dan.

Unikatnost in kakovost

Ponosni smo na unikatnost in visoko kakovost naše energijske ploščice. Vsaka ploščica je ročno izdelana in zagotavlja edinstvenost ter vrhunsko kakovost. Pri izdelavi uporabljamo najvišjo stopnjo pozornosti do detajlov in le najboljše sestavine.

Zagotovljeno zadovoljstvo

Preizkusite MAK ZARA energijsko ploščico in se sami prepričajte o njeni kakovosti, okusu in hranilnih vrednostih. Verjamemo, da vas ne bo razočarala. Vaše zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta.

  • Potrebna energija med aktivnostmi
  • Visokokakovostne sestavine
  • Nepogrešljiv spremljevalec za športnike in aktivne posameznike
  • Edinstvena in kakovostna izdelava
  • Zagotovljeno zadovoljstvo
3872370000105

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.