Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Datlji v čokoladi MAK ZARA - 100g

Izdelek ročne izdelave vsebuje 79% posušenih datljev in najmanj 20% mlečne čokolade. Datlji imajo širok spekter zdravstvenih koristi, zaradi česar veljajo za najzdravnejše sadje na svetu. V celoti narejeno ročno.

Datlji v čokoladi - Sladki užitek za vse čute

Premium čokoladni pralineji z unikatnim okusom

MAK ZARA, uveljavljen proizvajalec čokoladnih pralin iz Bosne in Hercegovine, vas vabi na čutno popotovanje s svojimi datlji v čokoladi. Naša blagovna znamka je znana po visoko kakovostnih izdelkih, ki temeljijo na belgijski tradiciji izdelave pralinejev.

Naši datlji v čokoladi so edinstveni in vrhunsko izdelani. Za njihovo pripravo uporabljamo samo najboljše naravne sestavine, ki jih dobavljamo od priznanega belgijskega dobavitelja. Kakovost sestavin je za nas ključnega pomena, saj želimo zagotoviti najboljše doživetje okusa našim strankam.

  • Ročna izdelava: Vsak datelj je skrbno ročno obliven s prvovrstno čokolado.
  • Okusno oblikovana embalaža: Datlji v čokoladi so zapakirani v posebno oblikovano embalažo, ki poleg zaščite ohranja unikatnost naših izdelkov.
  • Premium kakovost: Verjamemo v uporabo najkakovostnejših čokolad in datljev, da ustvarimo izjemno okusne pralineje.

Zahvaljujoč naši strasti do slaščic in našemu znanju pralinejev, vam predstavljamo datlje v čokoladi, ki so popolna mešanica sladkosti in čokoladnega okusa. Prijetna tekstura datlja se odlično ujema z okusom fine čokolade, kar vam ponuja izjemen užitek za vse čute.

Naročite si datlje v čokoladi in se prepustite edinstvenemu okusu, ki vam bo pričaral trenutke sladkega užitka. Prepričani smo, da boste navdušeni nad našimi premium pralineji, ki bodo zadovoljili vašo željo po vrhunski sladkosti.

3872370000440

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.