Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Čokolada kava Zlatna džezva

Najbolj iskana čokolada - čokolada okus kave Zlatna Džezva!

Čokolada kava Zlatna džezva

Znamka: Vispak

Odkrijte edinstveno kombinacijo čokoladnega okusa in vonja kave z Zlatna džezva čokoladno kavo. Ta izdelek je rezultat več generacij tradicionalne kavne proizvodnje iz Bosne in Hercegovine.

Kava Zlatna džezva je popolna izbira za vse ljubitelje čokolade in kave. S tem izdelkom boste doživeli pristne okuse in vonjave Bosne in Hercegovine kar v udobju svojega doma. 

Vispak kot priznana znamka iz Bosne in Hercegovine daje poudarek na tradiciji, kvaliteti in okusu. Ta čokolada je ustvarjena z vrhunskimi sestavinami ki poskrbijo za obilico okusa in kvaliteto vsakega grižljaja.

Zlatna džezva čokolada je primerna za vse priložnosti, bodisi za sproščanje ob koncu napornega dne ali za prijetno druženje s prijatelji in družino. Povzdignite svoje trenutke s tem čarobnim izdelkom in uživajte v harmoniji arom, ki vas bo napolnil z energijo.

Naročite si Zlatna džezva čokolado kavo še danes in dovolite, da se spustite v svet razkošja okusov in vonjav Bosne in Hercegovine. Prepustite se tradicionalnemu okusu, ki bo navdušil vaše brbončice in vas popeljal na posebno kulinarično popotovanje.

Značilnosti izdelka:

  • Edinstvena kombinacija čokoladnega okusa in kave
  • Kakovostne sestavine
  • Idealna za sprostitev ali druženje s prijatelji in družino
3870007047387

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.