Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Bosanski lokum oreh dvojno pakiranje

Posebna poslastica, narejena iz vrhunskih sestavin, ki odražajo bogato in edinstveno zgodovino Bosne in Hercegovine. Sedaj tudi v posebnem dvojnem pakiranju!

Bosanski lokum oreh - dvojno pakiranje

Odkrijte okus tradicionalnega bosanskega lokuma z orehi

Predstavljamo vam Bosanski lokum oreh, izdelek znamke Klas, ki vas bo popeljal v čarobni svet bosanske kulinarike. Ta okusen in tradicionalen sladek prigrizek je narejen iz skrbno izbranih sestavin in vas bo navdušil s svojim edinstvenim okusom.

Naš Bosanski lokum oreh je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih dobrot. Vsak ugriz vas bo očaral s sočnostjo, mehkobo in bogato aromo oreščkov. Nežno kremasti lokum z orehi je kot nalašč za tiste trenutke, ko si želite razvajati brbončice ali pačiti čute ob skodelici kave ali čaja.

Za zagotovitev svežine in ohranjanje najboljšega okusa, priporočamo hranjenje Bosanskega lokuma oreha v suhem in hladnem prostoru. Brez aditivov in umetnih arom, je ta prigrizek naravno sladek ter primeren tudi za vegetarijance.

Značilnosti izdelka:

  • Okusna kombinacija nežno kremastega lokuma in hrustljavih orehov
  • Sestavine: sladkor, voda, pšenični škrob, orehi
  • Naravno sladek brez dodanih aditivov in umetnih arom
  • Izdelek blagovne znamke Klas - sinonim za kakovost in tradicijo
  • Pakiranje: dvojno pakiranje za dodatno svežino

Odkrijte okusnost Bosanskega lokuma oreh in se prepustite čarom bosanske kulinarike. Uživajte v tradicionalnih okusih narave, zdaj na voljo v naši spletni trgovini.

3870004022653

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.