Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Puding jagoda

Puding jagoda - Sladka poslastica za vse ljubitelje jagodnega okusa

Znamka: Vispak

Uživajte v sladkem okusu jagod s praškom za jagodni puding Vispak. Ta slasten puding je popoln za vse, ki imajo radi jagode in bi se radi razvajali s preprosto in hitro pripravljeno sladico.

Surovinski sestavini praška za jagodni puding Vispak zagotavljata visoko kakovost in bogato aromo, zaradi česar je ta puding prava izbira za vse sladkosnede. Za pripravo potrebujete samo nekaj minut, da ustvarite okusen, kremast in gladek puding z intenzivnim jagodnim okusom.

Na voljo v pakiranju po 40 g, prašek za jagodni puding Vispak je primeren tako za domačo uporabo kot tudi za profesionalno uporabo v gostinskih obratih. Očarajte svoje goste s sladico, ki jih bo navdušila s svojim okusom in izgledom.

S pestro izbiro izdelkov iz Bosne in Hercegovine in s ponosom sodelujemo z najboljšimi proizvajalci, je Vispak priznana znamka, ki zagotavlja kakovostne in tradicionalne izdelke. Izberite Vispak in uživajte v pristnih okusih Bosne in Hercegovine.

Značilnosti:

  • Popolnoma naravnega in intenzivnega okusa jagod
  • Enostavna in hitra priprava v samo nekaj minutah
  • 40 g pakiranje
  • Primerno za domačo uporabo in profesionalne kuhinje
  • Zagotovljena kakovost blagovne znamke Vispak

Zagotovite si svoj paket pudinga z okusom jagode Vispak in se prepustite sladkim užitkom, ki jih prinaša ta slastna sladica. Ob udobnem opazovanju, kako se puding strdi in zagotavlja osvežujoč okus jagod, se sprostite in uživajte v trenutku razvajanja.

3870007052503

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.