Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Piščančji narezek 100 g

S tem piščančjim narezkom boste doživeli pristen okus Bosne, pripravljen s posebno skrbjo in tradicionalnimi metodami.

Piščančji narezek 100 g

Izdelan iz svežega piščančjega mesa, ta piščančji narezek ponuja sočnost, bogat okus in popolno kombinacijo za ljubitelje kakovostne hrane. Naročite svoj piščančji narezek danes ter se prepustite vrhunskemu okusu Bosne kar v udobju svojega doma.

Piščančji narezek 100 g je izdelan iz vrhunskega, svežega piščančjega mesa, kar zagotavlja izjemno kakovost in okus. Ta okusen in sočen narezek je popolna izbira za vsakodnevne prigrizke ali kot dodatek k obrokom.

Svežina in kakovost piščančjega mesa se odražata v vsakem grižljaju. Z bogatim okusom in sočnostjo bo piščančji narezek zagotovo zadovoljil vaše brbončice. Ta narezek je primeren za vse ljubitelje kakovostne hrane, ki želijo uživati ​​v odličnem okusu v udobju svojega doma.

Majhna pakiranja po 100 g omogočajo priročno uporabo in shranjevanje ter zagotavljajo svežino izdelka. Ne glede na to, ali gre za prigrizek na poti ali dodatek k obroku, bo piščančji narezek vas navdušil s svojo vrhunsko kakovostjo in odličnim okusom.

Torej, ne odlašajte! Naročite svoj piščančji narezek 100 g že danes in si privoščite pravo bosansko doživetje. Uživajte v vrhunskem okusu Bosne kar v udobju svojega doma.

3870114001500

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.