Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Salama OLIVE

400 g

Salama OLIVE - Izdelana z okusom in strastjo

Salama OLIVE, proizvedena pod blagovno znamko Ovako, je vrhunski izdelek iz Bosne in Hercegovine, ki vas bo popeljal na pravo kulinarično popotovanje. Izdelana z okusom in strastjo, ta salama združuje tradicionalno recepturo z izjemnim okusom, ki ga zagotavljajo izbrane, visokokakovostne sestavine.

Značilnost Salame OLIVE je njena edinstvenost. Vsak grižljaj vas bo očaral s popolno harmonijo okusov, ki se prepletajo. Posebej izbrane olive dajo salami nežno pikantnost in slasten okus.

Za izdelavo Salame OLIVE uporabljamo le najboljše meso, skrbno izbrano za svojo svežino in kakovost. Zato ste lahko prepričani, da uživate v vrhunskem izdelku brez kompromisov.

S svojim bogatim okusom in svežino je primerna tudi za različne priložnosti, kot so pikniki, zabave ali enostavno kot priboljšek med obroki.

Značilnosti izdelka:

  • Izdelek: Salama OLIVE
  • Znamka: Ovako
  • Edinstvena kombinacija oliv in začimb
  • Visokokakovostne sestavine
  • Izjemno okusna
  • Primeren za prigrizke, sendviče in kanapeje

Odkrijte okus Bosne in Hercegovine s Salamo OLIVE in se prepustite vrhunskim okusom, ki vas bodo navdušili. Pripomnite si trenutek užitkov in si privoščite to edinstveno salamo, ki bo vašim brbončicam pričarala nepozabno doživetje!

3870114000992

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.