Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Pašteta Pilka CLASSIC

Piščančja pašteta

Pohitite! Samo 13 izdelkov na zalogi!

Pašteta Pilka CLASSIC

Pašteta Pilka CLASSIC je odlična izbira za ljubitelje tradicionalnih okusov Bosne in Hercegovine. Ta 95 g pašteta v sebi nosi edinstven okus, ki vas bo popeljal nazaj v spomine na otroštvo ter vas prijetno presenetil s svojo kvaliteto.

Sestavine paštete Pilka CLASSIC so skrbno izbrane in zagotavljajo pristen okus. Naša pašteta je narejena iz najboljšega mesa, začimb ter naravnih sestavin. Vsak grižljaj vam bo pričaral okus Bosne in Hercegovine, ki ga boste zagotovo oboževali.

Zakaj izbrati Pašteto Pilka CLASSIC?

  • Tradicionalni okus: Pašteta Pilka CLASSIC je znana po svojem tradicionalnem okusu, ki je priljubljen med ljubitelji bosanske kuhinje.
  • Naravne sestavine: Naša pašteta je narejena iz najboljših naravnih sestavin, brez umetnih dodatkov ali konzervansov.
  • Kakovostna priprava: Skrbno izbrane sestavine so skupaj z visoko kakovostno pripravo rezultat odlične paštete, ki bo zadovoljila vaše okušalne brbončice.

Pašteta Pilka CLASSIC je kot nalašč za zajtrk, kosilo ali večerjo. Pridobite si svoj kozarec in si privoščite pristen okus Bosne in Hercegovine kar doma.

Dostava na dom vam omogoča, da si izdelek enostavno naročite in ga prejmete kar pred vrata. Ne odlašajte, ker pristen okus Bosne in Hercegovine je le nekaj klikov stran.

Zapomnite si, da pašteta Pilka CLASSIC ponuja edinstven okus z najboljšimi sestavinami iz Bosne in Hercegovine. Prepustite se tej kulinarični izkušnji že danes!

3870114001258

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.