Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Pašteta LOVAČKA

Lovska piščančja pašteta, 100 g

Pašteta LOVAČKA - Užitek okusa, ki vas bo očaral

Združite tradicionalne okuse in vrhunsko kakovost z našo pašteto LOVAČKA. Ta izdelek iz Bosne in Hercegovine je zasnovan tako, da vam prinese izjemno doživetje okusa in vonja, ki vas bo očaralo in popeljalo nazaj v spomine na divje lovne pustolovščine.

Unikatni okus po divjačini

Naša pašteta LOVAČKA vsebuje odlično kombinacijo izbranih najboljših sestavin, ki ustvarijo pravi okus po divjačini. S svojo kakovostjo in tradicionalnim pristopom k pripravi, ta pašteta predstavlja odlično izbiro za vse ljubitelje lovske kulinarike. Vsak grižljaj bo razkril bogastvo okusov, ki vas ne bo pustilo ravnodušne.

Naravne sestavine za vrhunsko kakovost

Pašteta LOVAČKA je narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti. Brez umetnih dodatkov ali konzervansov, ta pašteta ohranja naraven in čist okus tradicionalne bosanske kuhinje. 

  • Unikaten okus po divjačini
  • Brez umetnih dodatkov ali konzervansov
  • Pripravljena po tradicionalnem receptu
  • Odlična izbira za vse ljubitelje lovske kulinarike

Za vse, ki želite odkriti pravi okus Bosne in Hercegovine, začutiti tradicionalnost in kakovost ter se prepustiti užitkom divje narave – naša pašteta LOVAČKA je pravi izbor. Poiščite jo v naši spletni trgovini in si privoščite edinstveno kulinarično pustolovščino že danes.

3870114000961

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.