Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Pašteta LOVAČKA 50 g

50 g

Pašteta LOVAČKA 50 g

Znamka: Ovako

Opis izdelka:

Pašteta LOVAČKA 50 g je okusen in tradicionalen izdelek Bosne in Hercegovine, ki ga ponuja blagovna znamka Ovako. Ta pašteta je narejena iz visokokakovostnih sestavin in predstavlja pravi okus bosanskega lovstva.

Ta pašteta je primerna za vse tiste, ki cenijo tradicionalne okuse. Vsak grižljaj vas bo popeljal v svet bogatih in naravnih sestavin, ki jih najdemo v lovski kuhinji Bosne in Hercegovine. S svojim edinstvenim okusom bo pašteta LOVAČKA 50 g razvajala vaše brbončice.

Znamka Ovako je znana po svojih visokokakovostnih izdelkih, ki so pridobljeni iz skrbno izbranih surovin. Pašteta LOVAČKA 50 g je eno izmed njihovih najbolj priljubljenih izdelkov, saj združuje tradicionalen okus z modernim pristopom.

Svojim strankam nudimo izvrstno in hitro dostavo na dom, kar vam omogoča, da uživate v pristnih bosanskih okusih kar v udobju svojega doma. Prepričani smo, da bo pašteta LOVAČKA 50 g postala nepogrešljiv del vašega obroka ali prigrizka.

Ključne lastnosti izdelka:

  • Tradicionalni okus bosanskega lovstva
  • Visokokakovostne sestavine
  • Popoln prigrizek ali dodatek k obroku
  • Edinstven in bogat okus
  • Hitra dostava na dom

S pašteto LOVAČKA 50 g boste resnično doživeli in okusili čarobnost bosanske kulinarike. Prepustite se tradicionalnim okusom in se razvajajte z enim izmed najboljših izdelkov znamke Ovako.

3870114001098

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.