Salama PIŠČANČJA PRSA

4,40 €
4,90 €
Ni na zalogi
Z DDV
4,90 €
4,40 €
0,50 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,40 €

400 g

Količina

Salama PIŠČANČJA PRSA

Z veseljem vam predstavljamo najnovejši izdelek iz naše znamke "Ovako" - Salama PIŠČANČJA PRSA. Ta salama je odlična izbira za vse ljubitelje okusne hrane in še posebej za tiste, ki cenijo kakovostne izdelke iz Bosne in Hercegovine.

Salama PIŠČANČJA PRSA je narejena iz visokokakovostnih piščančjih prsi, ki so bila posebej izbrane za njihovo sočnost in nežnost okusa. Vsak grižljaj te salame vas bo pripeljal nazaj v Bosno in Hercegovino, saj je polna tradicionalnega bosanskega okusa, ki vas bo navdušil.

Za izdelavo Salame PIŠČANČJA PRSA smo uporabili le najboljše sestavine in spoštovali tradicionalne postopke priprave. Tako smo ustvarili izdelek, ki je kakovosten in okusen, obenem pa cenovno ugoden.

V naši spletni trgovini vam ponujamo širok izbor bosanskih izdelkov, vendar je Salama PIŠČANČJA PRSA nekaj posebnega. Njen edinstven okus, kakovostna sestava in dostava na dom so le nekatere od prednosti, ki vam jih ponujamo. Salama PIŠČANČJA PRSA bo zagotovo navdušila vaše brbončice in prinesla kanček Bosne in Hercegovine v vaš dom.

Ovako - za resnično doživetje bosanske kulinarike.

Naročite jo še danes in se prepustite okusom Bosne in Hercegovine, ki jih ponuja Ovako!

3870114000541

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Salama PIŠČANČJA PRSA

4,40 €
4,90 €
Spletna cena: -10%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.