Piščančji narezek 100 g

1,40 €
1,60 €
Izdelek je na voljo le v fizični trgovini. Pošiljanje po pošti ni možno zaradi temperatur in transporta.
Z DDV
1,60 €
1,40 €
0,20 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,40 €

S tem piščančjim narezkom boste doživeli pristen okus Bosne, pripravljen s posebno skrbjo in tradicionalnimi metodami.

Količina

Piščančji narezek 100 g

Izdelan iz svežega piščančjega mesa, ta piščančji narezek ponuja sočnost, bogat okus in popolno kombinacijo za ljubitelje kakovostne hrane. Naročite svoj piščančji narezek danes ter se prepustite vrhunskemu okusu Bosne kar v udobju svojega doma.

Piščančji narezek 100 g je izdelan iz vrhunskega, svežega piščančjega mesa, kar zagotavlja izjemno kakovost in okus. Ta okusen in sočen narezek je popolna izbira za vsakodnevne prigrizke ali kot dodatek k obrokom.

Svežina in kakovost piščančjega mesa se odražata v vsakem grižljaju. Z bogatim okusom in sočnostjo bo piščančji narezek zagotovo zadovoljil vaše brbončice. Ta narezek je primeren za vse ljubitelje kakovostne hrane, ki želijo uživati ​​v odličnem okusu v udobju svojega doma.

Majhna pakiranja po 100 g omogočajo priročno uporabo in shranjevanje ter zagotavljajo svežino izdelka. Ne glede na to, ali gre za prigrizek na poti ali dodatek k obroku, bo piščančji narezek vas navdušil s svojo vrhunsko kakovostjo in odličnim okusom.

Torej, ne odlašajte! Naročite svoj piščančji narezek 100 g že danes in si privoščite pravo bosansko doživetje. Uživajte v vrhunskem okusu Bosne kar v udobju svojega doma.

3870114001500
244 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Piščančji narezek 100 g

1,40 €
1,60 €
Spletna cena: -12%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.