Piščančja pašteta 75 g

0,90 €
1,20 €
Z DDV
Količina

Piščančja pašteta 75 g

Uživajte v okusu bosanske kulinarike s piščančjo pašteto 75 g. Ta tradicionalen izdelek iz Bosne in Hercegovine vam omogoča doživetje pristnega okusa in vonja, ki vas popelje nazaj v vaše najlepše spomine na bosansko kuhinjo.

Sveža in visokokakovostna piščančja pašteta je tukaj, da vam nudita edinstveno mehkobo in polnost okusa. Izbrana piščančja meso popolnoma združuje z aromatičnimi začimbami, da ustvari harmonično kombinacijo okusov, ki vas bo očarala.

Naša spletna trgovina ponuja najširši izbor tradicionalnih bosanskih izdelkov, in piščančja pašteta je ena izmed najbolj priljubljenih izbir naših strank. Zaradi visoke kakovosti, dostopne cene in enostavnosti naročanja jo lahko uživate kjerkoli in kadarkoli želite.

Svoje čute razvajajte s to unikatno piščančjo pašteto, ki je popolna izbira za vaše sendviče, kanapeje ali preprosto za piknik ob kosilu. Bodite prepričani, da boste s to odlično piščančjo pašteto zadovoljili tako svoje brbončice kot tudi želje po tradicionalnem bosanskem okusu.

  • Tradicionalni okus Bosne in Hercegovine
  • Piščančje meso in aromatične začimbe
  • Mehka tekstura in poln okus
  • Priljubljena izbira strank
  • Primerno za sendviče, kanapeje ali piknik

Začnite svojo kulinarično dogodivščino z našo piščančjo pašteto 75 g in dovolite, da vas popelje nazaj v čarobne trenutke bosanske kuhinje. Prepustite se tradicionalnemu in kakovostnemu okusu, ki vas bo navdušil.

3870114000039
67 Izdelkov

Posebne refence

Piščančja pašteta 75 g

0,90 €
1,20 €
Spletna cena: -25%