Salama z ZELENJAVO

3,00 €
3,30 €
Ni na zalogi
Z DDV
3,30 €
3,00 €
0,30 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,00 €

400 g

Količina

Salama z ZELENJAVO

Odkrijte okusno salamo z zelenjavo znamke Ovako, ki prinaša odlično kombinacijo tradicionalnega okusa bosanske salame in sveže zelenjave.

Okus tradicije

Nova salama z zelenjavo je popoln odraz bogate bosanske kulinarike. Ta salama združuje pravi okus in vonj tradicionalne bosanske salame z dodanimi koščki sveže zelenjave, ki pripomorejo k edinstvenemu okusu.

Svežina

Ovako je priznana znamka za njeno visoko kakovostne prehrambene izdelke. Salama z zelenjavo ni izjema. Vsak grižljaj ponuja svežino, ki jo dajejo naravne sestavine in pristno izbrana zelenjava, ki je vključena v ta okusen izdelek.

Unikatne sestavine

Ovako uporablja samo najboljše sestavine, da se zagotovi visoka kakovost njihovih izdelkov. Salama z zelenjavo vsebuje pravilno izbrano zelenjavo, ki dopolnjuje okus in obogati teksturo salame.

Ta okusna salama z zelenjavo je odlična izbira za tiste, ki želijo v svojih prigrizkih uživati v svežem in zdravem okusu.

Naročite sedaj

Odkrijte okus Bosne in Hercegovine preko spletne trgovine Meri, kjer lahko naročite salamo z zelenjavo znamke Ovako in se prepustite edinstveni kombinaciji tradicionalnega okusa in sveže zelenjave.

Preizkusite salamo z zelenjavo in pustite, da se vaše brbončice razveselijo okusa tradicije in svežine!

3870114000985

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Salama z ZELENJAVO

3,00 €
3,30 €
Spletna cena: -9%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.