Suho meso s česnom

8,00 €
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,00 €

❗️OBRAČUNA SE PO TEŽI - 29 € / kg ❗️

(en kos pride približno okoli 8 €)


Prekajeno goveje meso. Halal.

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Suho meso s česnom - Brajlović

Suho meso s česnom, znamke Brajlović, je edinstvena bosanska specialiteta, ki vam prinaša pravi okus Bosne in Hercegovine. Ta tradicionalni izdelek je izdelan iz kakovostnega mesa, ki je skrbno izbrano in obdelano z oskrbo iz Bosne in Hercegovine. Suho meso s česnom je navdušujoča kombinacija govejega mesa obogatena z aromo svežega česna.

To sovpadanje okusov ustvarja popolno harmonijo, ki jo je težko najti drugje. Suho meso s česnom je idealna izbira za vse ljubitelje tradicionalne bosanske kuhinje. Ne samo, da vam bo prineslo pristnost in edinstveno gastronomsko izkušnjo, ampak je tudi izjemno ugodno za vaš proračun.

Brajlović se ponaša z dolgoletno tradicijo in izkušnjami pri izdelavi suhih mesnih izdelkov. S strogo kontrolo kakovosti in skrbnim postopkom sušenja zagotavljamo, da bo suho meso s česnom vedno sveže, okusno in aromatično.

Izdelek je pakiran v zaščitni atmosferi, kar zagotavlja daljšo svežino in obstojnost. Ne glede na to, ali ga uporabljate kot sestavino vaših tradicionalnih bosanskih jedi ali kot okusen prigrizek, vas bo suho meso s česnom Brajlović očaralo s svojo vrhunsko kakovostjo.

Naročite suho meso s česnom znamke Brajlović in doživite pravi okus Bosne in Hercegovine kar v udobju vašega doma. Naša spletna trgovina vam ponuja enostavno naročanje, nizke cene in hitro dostavo na dom. Potešite svojo željo po tradicionalnih bosanskih okusih s suhim mesom s česnom Brajlović!

2719395002800
34 Izdelkov

Posebne refence

Suho meso s česnom

8,00 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.