Kulen

6,90 €
7,90 €
Z DDV
7,90 €
6,90 €
1,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,90 €

Posušena začinjena goveja klobasa. Izdelek ne vsebuje svinjske masti in njenih derivatov - halal.

Pohitite! Samo 5 izdelkov na zalogi!
Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Kulen - Bosanski mesni izdelek

Blagovna znamka: Brajlović

Kulen je tradicionalni bosanski mesni izdelek, ki je priljubljen po vsem Balkanu. Znamke Brajlović je znana po vrhunski kakovosti svojih izdelkov, med njimi tudi kulena. Kulen Brajlović je odlična izbira za tiste, ki uživate v odličnem okusu in pristni tradiciji Bosne in Hercegovine.

Kulen Brajlović je na voljo v pakiranju velikosti 300 g. Že pri odprtju se vas bo očaral vonj po aromatičnih začimbah in visokokakovostnem mesu. Okus je bogat in poln tradicionalnih bosanskih okusov. Kulen je odličen kot samostojen prigrizek, na narezku ali kot sestavina v različnih jedeh.

Blagovna znamka Brajlović je znana po svojem spoštovanju tradicije in uporabi najkakovostnejših sestavin. Kulen je izdelan iz najboljšega mesa, ki je skrbno izbrano in sušeno v naravni produkcijski postopkih. Poleg kakovostnih sestavin je tudi sušen z uporabo tradicionalnih tehnik, kar zagotavlja unikatno mešanico okusov in tekstur.

Z nakupom kulena Brajlović se boste podali na kulinarično potovanje v Bosno in Hercegovino. Uživali boste v pristnih okusih in aromah, ki vas bodo spomnili na rojstni kraj ali domače posebnosti. S kulenom Brajlović boste lahko razvajali svoje brbončice ter razveselili družino in prijatelje s tem edinstvenim mesnim izdelkom.

  • Teža izdelka: 300 g
  • Blagovna znamka: Brajlović
  • Okus: Bogat, pikanten
  • Pakiranje: Vakuumsko pakiranje
  • Uporaba: Kot samostojen prigrizek, na narezku ali v jedeh
9120018530908
5 Izdelkov

Posebne refence

Kulen

6,90 €
7,90 €
Spletna cena: -13%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.