Domači sudžuk

6,50 €
6,99 €
Z DDV
6,99 €
6,50 €
0,49 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,50 €

Prekajena surova goveja klobasa. Izdelek ne vsebuje svinjske masti in njenih derivatov - halal.

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Domači sudžuk - Okus tradicije iz Bosne in Hercegovine

Z veseljem vam predstavljamo Domači sudžuk, izdelek vrhunske kakovosti, ki združuje tradicijo in edinstven okus Bosne in Hercegovine. S ponosom ga predstavlja priznana blagovna znamka Brajlović.

Uživajte v tradicionalnem okusu

Naš Domači sudžuk je napolnjen s sveže mletim govejim mesom, začinjen z aromatičnimi začimbami ter zapakiran v praktičnem pakiranju po 300 g. Pripravljen je po tradicionalnem receptu, ki se je prenašal iz roda v rod, tako da lahko uživate v pristnem okusu Bosne in Hercegovine kar v udobju vašega doma.

Vrhunska kakovost in edinstvenost

Za izdelavo Domačega sudžuka uporabljamo le najbolj kakovostno meso, brez dodatkov in umetnih snovi. Skrbno izbrana kombinacija začimb doda jedi prav poseben okus, ki se bo nedvomno vtisnil v vaš spomin. Izdelek je tudi primerno pakiran, da ohranja svežino in zagotavlja dolgo obstojnost.

Uživajte ob raziskovanju drugih okusov Bosne in Hercegovine

Poleg Domačega sudžuka ponujamo tudi širok izbor drugih tradicionalnih izdelkov iz Bosne in Hercegovine, ki jih lahko najdete na naši spletni trgovini. Svoj prosti čas lahko preživite v kuhinji, pripravljajoč okusne bosanske specialitete ali pa si privoščite prigrizek s sladkimi in slanimi izdelki.

Za nas je pomembno, da našim strankam ponudimo le najboljše izdelke iz Bosne in Hercegovine. Zato s ponosom sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci, kot so Klas, Vispak, Kent in Master.

Naročite si svoj Domači sudžuk in doživite razvajanje okusov tradicije Bosne in Hercegovine.

9120018532094
193 Izdelkov

Posebne refence

Domači sudžuk

6,50 €
6,99 €
Spletna cena: -7%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.