Mehčalec za perilo premium »AMORE« 1 L

2,50 €
3,50 €
Z DDV

NOVI mehčalci - izboljšana kvaliteta in popolno nov dizajn!

Količina

Mehčalec za perilo premium »AMORE« 1 L

Znamka: Lilla

Mehčalec za perilo premium »AMORE« 1 L je odličen izdelek, ki bo vaša oblačila naredil mehka, dišeča in prijetna na otip. Ne samo, da bo vaše perilo ohranilo svež vonj, ampak bo tudi pomagalo pri preprečevanju trdote in zagotovilo dodatno zaščito pred obrabo. S tem mehčalcem boste lahko uživali v brezhibno mehkem perilo.

Naša spletna trgovina je ponosna, da sodelujemo s priznano znamko Lilla, ki je že več let sinonim za kakovost in inovativnost. Mehčalec »AMORE« ponuja ekskluzivno formulo, ki navdušuje z vsakim pranjem.

Ne samo, da bo mehčalec poskrbel za vaše perilo, ampak bo tudi ohranil barve in tkanine v najboljšem možnem stanju. S premium formulo v 1 L embalaži boste imeli dolgotrajno zalogo mehčalca za perilo, ki bo poskrbel za celotno družino.

Značilnosti izdelka:

  • Zagotavlja mehko in dišeče perilo
  • Pomaga pri preprečevanju trdote tkanin
  • Ščiti perilo pred obrabo
  • Ohranja barve žive in tkanine mehke
  • Premium formula za vrhunsko kakovost
  • Velikost embalaže: 1 L

Poskrbite za nego svojega perila s mehčalcem za perilo premium »AMORE« 1 L znamke Lilla. Uživajte v mehkem, dišečem in svežem perilu, ki vam bo nudilo udobje skozi celotno nošenje. Naročite svojo embalažo že danes in se prepričajte v kakovost, ki jo nudimo.

3870069004328
172 Izdelkov

Posebne refence

Mehčalec za perilo premium...

2,50 €
3,50 €
Spletna cena: -29%