Sladkor kocka lomljena

2,00 €
2,50 €
Ni na zalogi
Z DDV
Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Opis izdelka: Sladkor kocka lomljena

Začnite svoj dan s sladkim užitkom z lomljenimi sladkornimi kockami znamke AS GROUP. Ta paket vsebuje 750 g kakovostnih sladkornih kock, ki bodo vašemu čaju ali kavi dodale pravi sladek okus.

Sladkor kocka lomljena je idealna izbira za tiste, ki želijo dodati pridih tradicije in kvalitete izdelkov iz Bosne in Hercegovine v svoje vsakdanje življenje. Znamka AS GROUP je znana po svojem vrhunskem sladkorju, ki ne izgubi svoje kakovosti niti po transportu.

Sladkor kocka lomljena je pakiran v konvencionalni embalaži, ki ohranja svežino in preprečuje zlepljanje kock. Ta praktična embalaža olajša serviranje sladkorja in ohranja vašo kuhinjo urejeno in čisto.

Sladkor kocka lomljena je nepogrešljiv dodatek za vse, ki uživate v tradicionalni kavi in čaju. Ne glede na to, ali ste strasten pivcec turške kave ali ljubitelj aromatične čaje, boste navdušeni nad sladkim okusom, ki ga kocke dodajo vašim napitkom.

Značilnosti izdelka:

  • Količina: 750 g
  • Znamka: AS GROUP
  • Unikatna kakovost in okus
  • Primeren za pripravo tradicionalne bosanske kave in čaja
  • Idealna embalaža za enostavno serviranje

Dodajte pridih tradicije in izberite lomljene sladkorne kocke znamke AS GROUP. Naročite danes in si zagotovite sladek začetek dneva!

3871354000452

Posebne refence

Sladkor kocka lomljena

2,00 €
2,50 €
Spletna cena: -20%