Čaj UVIN

1,50 €
2,50 €
Zadnji izdelki v trgovini
Z DDV

Mešanica domačega čaja

Medvedji list 30%, zlata rozga 25%, list breze 25%, zajčji trn 15%, črni bezgov cvet 5%

Pohitite! Samo 1 izdelkov na zalogi!
Količina

Čaj UVIN - Naravni čaj iz Bosne in Hercegovine

Znamka: Vispak

Odkrijte edinstvenost tradicionalnega čaja UVIN, ki ga ponuja priznana bosansko-hercegovska znamka Vispak. Ta naravni čaj je pravi izbor za ljubitelje okusne in zdrave pijače.

Čaj UVIN je pakiran v praktični embalaži velikosti 30 g, ki je dovolj za več skodelic vaše najljubše pijače. Ta blaga in osvežilna mešanica čaja vas bo očarala s svojim okusom in vonjem ter vas popeljala na pristno bosansko-hercegovsko kulinarično potovanje.

Vispak je vodilna blagovna znamka, ki je znana po svojih kakovostnih izdelkih. Z vsakim požirkom čaja UVIN boste okusili tradicijo in kvaliteto, ki ju najdemo le v Bosni in Hercegovini.

Spletne cene naše trgovine so nižje kot v fizični trgovini, kar vam omogoča prihranek časa in denarja. Poleg tega nudimo tudi dostavo na dom, da bo vaše nakupovanje še bolj udobno.

Poživite si svoj dan z okusom čaja UVIN, ki bo v vas vzbudil nostalgijo in spomine na pristno bosansko-hercegovsko kulturo. Naši zadovoljni kupci pravijo:

  • "Danes sem prejela naročen paket, hvala za gratis izdelke. Še naročim pri vas!"
  • "Čaj UVIN je odličen, res sem zadovoljen s kakovostjo."
  • "Vedno sem si želela poskusiti tradicionalni bosanski čaj in čaj UVIN je popolna izbira."

Naročite si svoj paket čaja UVIN in se prepustite pristnemu okusu Bosne in Hercegovine. Vabljeni v našo trgovino Meri, kjer boste našli največjo izbiro bosansko-hercegovskih izdelkov.

3870007089271
1 Izdelek

Posebne refence

Čaj UVIN

1,50 €
2,50 €
Spletna cena: -40%