Čaj ZIMSKA MELODIJA

1,91 €
3,00 €
Z DDV
3,00 €
1,91 €
1,09 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,91 €

Zeliščni čaj z okusom jabolka in cimeta.

Količina

Čaj Zimska melodija - Naravna aroma iz Bosne in Hercegovine

Ponosno vam predstavljamo visokokakovostni čaj z imenom Zimska melodija, ki ga proizvaja priznana znamka Vispak. Ta čaj je odlična izbira za ljubitelje bosanske kulture in tradicije, saj vsebuje naravne arome, ki vam bodo pričarale pristno bosansko doživetje.

Zimska melodija je mešanica skrbno izbranih zelišč in začimb, ki se odlično dopolnjujejo. Sestavine so skrbno pridelane in izbrane iz naravnih okolij Bosne in Hercegovine, kar zagotavlja visoko kakovost in izjemno aromo.

Okus čaja Zimska melodija je prava zimska pravljica. S kombinacijo toplih začimb, kot so cimet, klinčki in ingver, vas bo ta čaj ogrel in pobožal brbončice. Izjemno aroma se prepleta z nežnimi notami citrusov in svežega melisa, kar ustvarja harmonično in sproščujoče doživetje.

Čaj Zimska melodija je pakiran v praktični embalaži, ki vsebuje 60 g izbranih zelišč. Uživajte v tej okusni topli pijači ob hladnih zimskih večerih ali pa si privoščite sproščujočo skodelico čaja kadarkoli si zaželite nekaj božanskega.

  • Kombinacija naravnih arom in zelišč
  • Pridobljeno iz naravnih okolij Bosne in Hercegovine
  • Okusna mešanica začimb, citrusov in melise
  • Praktična embalaža s 60 g izbranih zelišč
  • Izdelek priznane blagovne znamke Vispak

Doživite pristno Bosno in Hercegovino s čajem Zimska melodija. Naročite ga zdaj in si privoščite trenutek užitka in sprostitve v udobju svojega doma.

3870007089295
34 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj ZIMSKA MELODIJA

1,91 €
3,00 €
Spletna cena: -36%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.