Čaj KAMILICA

1,50 €
2,48 €
Z DDV
2,48 €
1,50 €
0,98 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Domači čaj - kamilica

Količina

Čaj KAMILICA - 20 g

Osvežujoče in pomirjujoče

Uživajte v okušanju edinstvenega čaja KAMILICA, ki ga priznana znamka Vispak ponuja iz Bosne in Hercegovine. Ta čaj bo poskrbel za trenutek sprostitve in vam nudil pozitivne učinke na vaše telo in dušo.

S tem naravnim izdelkom lahko uživate v naravni rastlinski sestavi brez dodanih umetnih barvil ali arom. Kamilični čaj je znan po svojih pomirjujočih in sprostitvenih lastnostih, zaradi česar je idealna izbira za tiste, ki želijo sprostiti svoje napetosti in si privoščiti trenutek miru.

Vsaka škatlica čaja KAMILICA vsebuje 20 g visokokakovostnih, ročno obranih kamiličnih cvetov. Bogata aroma kamiličnih cvetov se bo sprostila v topli vodi, pripravljena za vašega popolnega užitka pri pitju čaja.

Doživite pristen okus Bosne in Hercegovine, ki jo ta čaj prinaša naravnost v vašo skodelico. Bodite prepričani, da boste pri nas našli le najboljše izdelke, ki izražajo bogato tradicijo in izjemno kakovost bosanskega porekla.

Za najboljše rezultate čaja KAMILICA priporočamo 5 minut infuzije v vroči vodi. Po želji lahko dodate sladilo ali limono za prilagajanje okusa svojemu osebnemu okusu.

Uživajte v popolnem trenutku s čajem KAMILICA, ki vam bo ponudil blaženost in sprostitev po napornem dnevu. Z Vispakom, priznano znamko iz Bosne in Hercegovine, boste zagotovo dobili izdelke, ki vas bodo navdušili s tradicijo in kakovostjo.

3870007089325
16 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj KAMILICA

1,50 €
2,48 €
Spletna cena: -39%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.