Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Čaj GOZDNI SADEŽI

1,91 €
2,98 €
Z DDV
2,98 €
1,91 €
1,07 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,91 €

Mešanica domačega čaja, aromatiziran zeliščni čaj z okusom gozdnih sadežev

Količina

Čaj GOZDNI SADEŽI

Zdravilni in okusen čaj iz Bosne in Hercegovine

Dovolite, da vas popeljemo na popotovanje okusov in vonjav, ki jih ponuja narava. Čaj Gozdni sadeži je edinstvena mešanica najkakovostnejših sestavin, ki jih Bosna in Hercegovina ponuja. Ta čudovit čaj je znan po svojih zdravilnih lastnostih in osvežujočem okusu, ki vas bo očaral že ob prvem požirku.

Čaj Gozdni sadeži je del linije izdelkov znamke Vispak, priznanega proizvajalca tradicionalnih bosanskih izdelkov. Vsaka skodelica tega čaja je skrbno pripravljena iz 100% naravnih sestavin brez dodatkov ali umetnih arom.

Sestavljen je iz bogate mešanice gozdnih sadežev, vključno z jagodami, malinami, borovnicami in robidami. Te so znane po svojih antioksidativnih in osvežujočih lastnostih ter so odličen vir vitaminov in mineralov.

Ta čaj je idealen za tiste, ki uživate v naravnih in zdravih napitkih ter si želite sprostitvenega trenutka ob skodelici toplega čaja. Lahko ga uživate samostojno ali pa ga postrežete ob priljubljenih sladicah, prigrizkih ali celo kot osvežilno pijačo v vročih poletnih dneh.

  • Edinstvena mešanica gozdnih sadežev
  • 100% naravne sestavine brez dodatkov
  • Zdravilne lastnosti in osvežujoč okus
  • Izdelano v Bosni in Hercegovini

Odkrijte odličen okus čaja Gozdni sadeži in se prepustite naravi v vsakem požirku. Uživajte v eni izmed najbolj priljubljenih bosanskih specialitet, ki združuje tradicijo, kakovost in neverjetne okuse narave. Naravno in zdravo - to je čaj Gozdni sadeži!

3870007089202
21 Izdelkov

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj GOZDNI SADEŽI

1,91 €
2,98 €
Spletna cena: -36%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.