Čaj BRUSNICA

1,50 €
2,48 €
Z DDV
2,48 €
1,50 €
0,98 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Mešanica domačega čaja - brusnica

Pohitite! Samo 11 izdelkov na zalogi!
Količina

Čaj BRUSNICA - 40 g

Znamka: Vispak

Odkrijte osvežujočo in zdravo moč brusničnega čaja znamke Vispak. Čaj BRUSNICA je vrhunski izdelek, ki vsebuje 100% naravne sestavine, brez dodatkov in umetnih barvil.

Ta edinstven čaj je ročno izbran in pripravljen z ljubeznijo, da vam ponudi bogato in aromatično izkušnjo. Vsaka škatlica vsebuje 40 g čaja, kar zadostuje za več skodelic čajnega užitka.

Čaj BRUSNICA je idealen za vse ljubitelje brusnice. Njegov sadni in rahlo kiselkast okus bo prijetno osvežil vaše brbončice. Brusnični čaj se ponaša z mnogimi koristnimi lastnostmi, saj vsebuje antioksidante ter vitamine C in E, ki prispevajo k ohranjanju zdravega imunskega sistema.

Uživajte v topli skodelici čaja BRUSNICA kot popolno dopolnilo vašemu jutranjemu ritualu ali pa si privoščite trenutek sprostitve v poznih popoldanskih urah. Z Vispakovim čajem BRUSNICA boste našli ravnotežje med okusom, kakovostjo in koristmi za zdravje.

  • Vrhunski izdelek znamke Vispak
  • 100% naravne sestavine brez dodatkov in umetnih barvil
  • Ročno izbran in pripravljen
  • Bogat in aromatičen okus
  • Sadni in rahlo kiselkast okus brusnice
  • Antioksidanti ter vitamini C in E za krepitev imunskega sistema

Prepustite se razkošju čaja BRUSNICA in uživajte v edinstvenem okusu narave. Naročite svojo škatlico čaja BRUSNICA že danes!

3870007089219
11 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj BRUSNICA

1,50 €
2,48 €
Spletna cena: -39%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.