Kava in čaji

Pričarajte si dihoma prave bosanske kave ali uživajte v raznolikih okusih domačih bosanskih čajev s kategorijo "KAVA IN ČAJI".

Kavni užitek z Zlatno Džezvo - edinstvena bosanska kava

Postanite del tradicije z izvrstno bosansko kavo Zlatna Džezva, ki vas bo očarala s svojim polnim in bogatim okusom. Na voljo v različnih pakiranjih, tako da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Pakiranja zajemajo praženo mleto kavo, ki je pripravljena za popolno razvajanje brbončic.

Poleg kave je naša ponudba obogatena s sladkorjem v kocki - nepogrešljivim dodatkom k pravi bosanski kavi. Ustvarite pravi čar bosanske kave z našimi ročno izdelanimi seti ali pa izbirajte med široko izbiro kakovostno izdelanih džezv.

Bosanski čaji - uživajte v izročilu okusov

Za tiste, ki niso ljubitelji kave, imamo tudi nekaj posebnega - domače bosanske čaje. Ponujamo več različnih okusov, tako da lahko najdete čaj, ki ustreza vašemu okusu in razvaja vaše brbončice. Uživajte v izročilu okusov Bosne in Hercegovine, medtem ko se sproščate s skodelico toplega in aromatičnega čaja.

Pošiljka na vašem pragu

Naročite kavo ali čaje in uživajte v priročnosti dostave na dom. Brez nepotrebnega čakanja ali odhoda v trgovino vam pravočasno dostavimo vaše naročilo, tako da se lahko sprostite in uživate v okusu Bosne in Hercegovine kar doma.

Najboljše, kar lahko naredite, je, da zavijete v objem naravnih okusov skodelice pristne bosanske kave ali čaja. Pridružite se nam in ustvarite si svoj trenutek užitka ob tradicionalnih izdelkih iz Bosne in Hercegovine.

Število izdelkov: 22

Prikaz 1-12 of 22 izdelkov

Aktivni filtri

Velika džezva za kavo

Naša 200 ml džezva za kavo je vaš ključ do tradicionalne turške kave. Izdelana iz visokokakovostnih materialov z termoizolativnim ročajem in pokrovom, zagotavlja varno, udobno uporabo in dolgo življenjsko dobo. Idealna za pripravo več skodelic aromatične kave naenkrat, ta džezva vam omogoča, da v...

Cena 10,00 €
15,00 €
  • Spletna cena: -33%