Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Posna zelenjavna juha s testeninami

Zelenjavna bistra juha s testeninami.

Posna zelenjavna juha s testeninami

Uživajte v okusnem in zdravem obroku z znamko Vispak - Posna zelenjavna juha s testeninami. Ta izdelek je odlična izbira za tiste, ki cenijo tradicionalno bosansko kuhinjo, hkrati pa želijo zdravo in lahko jed.

Vispak je priznana blagovna znamka, znana po kakovostnih izdelkih in tradicionalnih receptih. Posna zelenjavna juha s testeninami je popolnoma posna, kar pomeni, da ne vsebuje nobenih živalskih sestavin. To je idealna izbira za tiste, ki se držijo posebnih diet ali katerih prehranske potrebe izključujejo mesne izdelke.

Naša posna zelenjavna juha je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo edinstven okus in teksturo. Mešanica sveže zelenjave, kot so korenje, grah in koruza, se združi z okusnimi testeninami, ki dodajo hrustljavost in polnost okusu.

Ta izdelek je pripravljen po tradicionalnem receptu, ki je bil prenašan iz generacije v generacijo. Še več, Vispak sodeluje z najboljšimi proizvodnimi obrati v Bosni in Hercegovini, kar zagotavlja visoko kakovostne izdelke in pristnost okusa.

Naročite si Posno zelenjavno juho s testeninami že danes in se prepustite harmoniji arome in okusa Bosne in Hercegovine. Bodite del bogate kulinarične tradicije s preprostim klikom. Uživajte v tradicionalnem okusu na vaši mizi!

  • Popolnoma posno
  • Izbrana zelenjava in testenine
  • Edinstven okus in tekstura
  • Priznana blagovna znamka Vispak

Opomba: Izdelek tehta 52 g.

3870007064117

Informativni list

Tip
Juhe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.