Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Mešanica za pečen piščanec

40 g

Mešanica za pečen piščanec

Znamka: Vispak

Ste ljubitelj sočno pečenega piščanca z bogatim okusom in hrustljavo skorjico? Potem je mešanica za pečen piščanec znamke Vispak prava izbira za vas! Privoščite si pravo kulinarično doživetje z bosanskim pridihom, ki bo navdušilo vaše brbončice.

Naša mešanica je sestavljena iz skrbno izbranih začimb in arom, ki bodo obogatile okus piščanca ter ga naredile še bolj sočnega in dišečega. Vispak je priznana blagovna znamka z dolgoletno tradicijo in izkušnjami v proizvodnji kakovostnih izdelkov iz Bosne in Hercegovine.

S pripravo piščanca z mešanico za pečen piščanec Vispak ne boste samo zadovoljili svoje brbončice, ampak tudi prihranili dragoceni čas v kuhinji. Mešanica je enostavna za uporabo - preprosto jo potresemo po piščancu, ga pečemo in uživamo v okusu, ki vas bo popeljal naravnost na sončne ulice Sarajeva.

Naša mešanica je primerna za vse ljubitelje pristne bosanske kuhinje in za tiste, ki želijo okus domačih jedi iz Bosne in Hercegovine pričarati tudi doma. Ne zamudite te priložnosti, da si svoje brbončice privoščite pravo kulinarično poslastico.

  • Kakovostna mešanica za pečen piščanec z bogatim okusom
  • Sestavljena iz skrbno izbranih začimb in arom
  • Okusen in sočen piščanec z bogato skorjico
  • Enostavna za uporabo, prihranek časa v kuhinji
  • Pričara okus prave bosanske kuhinje v vašem domu

Izberite mešanico za pečen piščanec znamke Vispak in se prepustite nepozabnemu okusu Bosne in Hercegovine. Obiščite našo spletno trgovino in privoščite si pristno doživetje kulinarike iz Balkana.

3870007064346

Informativni list

Tip
Mešanice in začimbe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.