Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kupec z nakupom potrjuje, da je seznanjen z našimi splošnimi pogoji poslovanja na spletni trgovini trgovinameri.si (v nadaljevanju ponudnik) ter se z njimi strinja.

1. Podatki o ponudniku

Spletna trgovina trgovinameri.si predstavlja podjetje MERI TRGOVINA NA DROBNO:
ENISA PORIĆ S.P.,
Zadobrovška cesta 18
Ljubljana, 1260 LJUBLJANA-POLJE
Davčna številka:  61786624
Matična številka: 1725602000
Zavezanec za DDV: DA

2. Podatki uporabnikov

Kupec pri ponudniku odgovarja za svoje vnešene podatke ob potrjenem naročilu (obrazec za podatke o dostavi). Ponudnik za pravilnost vnešenih podatkov ne odgovarja.

3. Preklic naročila

Kupec ima pravico da v 14-dneh od prejetja ali prevzema paketa ponudniku sporoči preklic naročila brez navedenga razloga. V tem primeru strošek povračila blaga krije kupec. Blago za katerega kupec zahteva vračilo mora biti nepoškodovano, v originalni embalaži  in v nespremenjeni količini. V primeru vračila blaga nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali pa na našo telefonsko številko +38641741870.

4. Plačila

Možna plačila na naši spletni trgovini so:

 - nakazilo na TRR (v tem primeru je naročilo rezervirano 7 dni od nakupa, če v tem roku kupec ne poravna zneska naročila na TRR oz. ne pošlje potrdila o plačilu se naročilo avtomatsko prekliče).
 - plačilo po povzetju
 - kartično plačilo (Visa, MasterCard)

5. Cene

Vse cene na naši trgovini so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico dnevnega  spreminjanja cen izdelkov. Za naročila ki so oddana pred spremembo cen veljajo cene, ki so bile potrjene ob času nakupa.

Najmanjši znesek za oddajo naročila na spletni trgovini je 10€ (z DDV) brez poštnine.

6. Račun

Ponudnik po zaključeni obdelavi naročenih artiklov doda fizično natisnjen račun v paket, ki se pošilja oz. kupcu predloži račun ob osebnem prevzemu.

7. Dostava

V spletni trgovini Meri se trudimo za čim hitrejšo dostavo oz. pripravo naročenih izdelkov. Dobavni rok je za artikle na zalogi takoj. Naročila oddana do 13h ure bodo poslana isti dan, v izjemnih primerih pa en dan po oddanem naročilu. V primeru da naročeni izdelki niso na zalogi vas bomo o tem obvestili na vnešeno telefonsko številko oz. email naslov. Dostavo izvajamo le na področje Republike Slovenije.

Strošek dostave je obračunan in prikazan v košarici, je pa odvisen od same teže paketa (glej DOSTAVA). Za dostavo naročil uporabljamo zunanjega izvajalca Packagesender, ki je posrednik do kurirjev GLS in DPD.

Za izbrano plačilo po povzetju se doda strošek odkupnine 1,5€ (z DDV).