Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

O nas

V Trgovini Meri se predani zaljubljenci v okuse Bosne in Hercegovine združujemo, da vam predstavimo najboljše, kar Bosna in Hercegovina ponuja. S srcem in strastjo, ki ju gojimo do tradicionalnih bosanskih okusov, smo se odločili deliti to strast z vami, tukaj v Sloveniji.

Naša zgodba se je začela s preprosto željo - omogočiti ljudem, da še vedno uživajo v avtentičnih bosanskih jedeh, ki nas spominjajo na dom. Naša trgovina je most med preteklostjo in sedanjostjo, med domom in tujino.

Pri nas najdete širok izbor izdelkov iz Bosne in Hercegovine, od kakovostnih čistil, do vrhunske bosanske kave in sestavin za pripravo domačih specialitet. Poleg tega ponujamo tudi izbor sladkih in slanih prigrizkov.

Smo družinsko podjetje z že 18 letno tradicijo in smo ponosni da sodelujemo z najboljšimi proizvodnjami iz Bosne in Hercegovine, kot so Klas, Vispak, Kent in Master.

Pri Trgovini Meri smo trdno prepričani, da je kakovost naših izdelkov na prvem mestu. Naši izdelki so skrbno izbrani in prinašajo pristne okuse Bosne in Hercegovine, ki vam bodo vzbudili spomine ali pa vam pomagali raziskati čarobni svet bosanske kuhinje.

Hvala, ker nam omogočate, da delimo našo strast z vami. Veselimo se, da vas razvajamo s čudovitimi okusi Bosne in Hercegovine in jih pravočasno dostavljamo na vaš prag.

Veseli bomo vaših mnenj in odzivov.

Hvala ker ste del zgodbe