Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

V spletni trgovini Meri se trudimo za čim hitrejšo dostavo oz. pripravo naročenih izdelkov. Dobavni rok je za artikle na zalogi takoj. 

Naročila so zapakirana in pripravljena za pošiljanje še isti oz. naslednji delovni dan ko je naročilo oddano. Po pripravi naročila oddamo dostavni službi ki pakete v večini primerov dostavijo v roku 24 - 48 ur od našega oddajanja naročila dostavni služni (upoštevajo se samo delovni dnevi).

Izjeme so naročila oddana v petek, katere pošljemo v ponedeljek zaradi skrbenga hranjenja paketov v primernih pogojih (temperatura, vlaga ipd.), saj bi se naročila v primeru oddajanja dostavni službi v petek hranila pri dostavni službi soboto in nedeljo kjer nimamo vpliva na pogoje hranjenja vaših paketov. 

V primeru da naročeni izdelki niso na zalogi vas bomo o tem obvestili na vnešeno telefonsko številko oz. email naslov. Dostavo izvajamo le na področje Republike Slovenije.

Strošek dostave je obračunan in prikazan v košarici, je pa odvisen od same teže paketa. Za dostavo naročil uporabljamo zunanjega izvajalca Packagesender, ki je posrednik do kurirjev GLS in DPD.

TežaCena
do 5kg 5,12 €
od 5kg do 10kg5,49 €
od 10kg do 20kg5,86 €
od 20kg do 30kg6,71 €
od 30kg do 40kg7,93 €
od 40kg do 50kg9,15 €
od 50kg do 100kg 9,75 €

*Cene vključujejo 22% DDV

Za izbrano plačilo po povzetju se doda strošek odkupnine 1,5€ (z DDV).