Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

WC gel osvežilec »OZEAN FRISCHE«

Odišavi, čisti, speni ter odstranjuje vodni kamen.

WC gel osvežilec »OZEAN FRISCHE« za čisto in dišeče stranišče

Znamka: Glanz

WC gel osvežilec »OZEAN FRISCHE« je enostaven in učinkovit način za preprečevanje nabiranja umazanije ter hkrati puščanja prijetnega vonja v stranišču. S tem gelom boste svoje stranišče ohranjali čisto, sveže in prijetno dišeče.

Znano je, da je wc veliko bolj uporabna in prijetna izkušnja, ko je prostor čist in vonj svež. WC gel osvežilec »OZEAN FRISCHE« vam pomaga doseči ravno to. Z njim bo vaše stranišče vedno prijetno dišeče, tudi po večkratni uporabi.

Glanz WC gel osvežilec je pakiran v priročnih 3x55ml embalažah, ki omogočajo dolgotrajno uporabo. Gel enostavno nanesemo na notranjo stran školjke, kjer se počasi topi ter sprošča prijeten vonj za čisto in osveženo stranišče.

WC gel osvežilec »OZEAN FRISCHE« je še en izdelek od priznanega proizvajalca Glanz, ki je znan po kakovostnih izdelkih za čiščenje. Zaupajte Glanzu in poskrbite za čisto in dišeče stranišče s pomočjo WC gela osvežilca »OZEAN FRISCHE«.

  • Preprečuje nabiranje umazanije
  • Pušča prijeten vonj
  • Priročna embalaža - 3x55ml
  • Za čisto in dišeče stranišče

Oblecite si rokavice, nato nanesite majhno količinico gela na notranjo stran školjke in pustite, da se gel počasi stopi ter sprošča pomirjujoč vonj svežine.

Za izboljšano izkušnjo uporabe stranišča in prijetno dišeče stranišče, zaupajte Glanz WC gel osvežilcu »OZEAN FRISCHE« - vaš zvest spremljevalec za čistočo in svežino.

3870069003307

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.