Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

WC gel »PROACTIVE«

Čistilo za WC školjko in odstranjevanje vodnega kamna.

700 ml

WC gel »PROACTIVE«

Znamka: Glanz

Sodoben in učinkovit WC gel »PROACTIVE« je prava izbira za vašo kopalnico. Ta edinstven izdelek je posebej zasnovan za čiščenje straniščne školjke, odstranjuje neprijetne vonjave ter preprečuje nastajanje vodnega kamna, zaradi česar je vaša školjka vedno sveža in čista.

Za razliko od tradicionalnih WC čistil, ki le očistijo površino, WC gel »PROACTIVE« deluje globinsko, prodre tudi v težko dostopna mesta ter odstrani bakterije in mikroorganizme, ki se lahko naberejo v straniščni školjki.

Glavne lastnosti:

  • Učinkovito čiščenje: WC gel »PROACTIVE« se bori proti trdovratnim madežem in umazaniji, ki se lahko naberejo v straniščni školjki.
  • Nepremagljiva svežina: Odstranjuje neprijetne vonjave in pušča prijeten vonj v vaši kopalnici.
  • Preprečuje nastajanje vodnega kamna: Redna uporaba gela preprečuje nalaganje vodnega kamna v straniščni školjki, ohranja površino sijočo in brez madežev.
  • Globinsko delovanje: WC gel »PROACTIVE« prodre globoko v školjko ter odstrani bakterije in mikroorganizme, ki se lahko kopičijo na površini.
  • Enostavna uporaba: Gel se enostavno nanaša, samo iztisnite nekaj gela v školjko, pustite delovati nekaj časa in nato sperite s toplo vodo.

Z WC gelom »PROACTIVE« bo vaša kopalnica vedno dišala sveže, hkrati pa boste poskrbeli za čistočo in higieno straniščne školjke. Naročite ga zdaj in uživajte v brezskrbnem čiščenju vaše straniščne školjke.

3870069004359

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.