Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Univerzalno čistilo LIMONA

Univerzalno sredstvo za čiščenje trdih površin, tekstila, gume, plastike...

Univerzalno čistilo limona - 750 ml

Za učinkovito in priročno čiščenje vašega doma ne potrebujete drugega kot Glanz univerzalno čistilo limona. S tem izdelkom boste lahko brez težav očistili prakso umazanijo in pričarali svežino v vsak kotiček vašega doma.

Kvalitetno čiščenje

Zahvaljujoč visoki koncentraciji in močnim čistilnim sestavinam, bo Glanz univerzalno čistilo z lahkoto odstranilo trdovratne madeže, umazanijo, maščobo in vodni kamen. Vaša površina bo ponovno sijala in se zasijala v vsem svojem sijaju.

Naravna aroma limone

Ne samo, da bo vaš dom sijal, temveč bo tudi prijetno odišavljen. Univerzalno čistilo limona Glanz ima izjemno vonjavo limone, ki bo prostor napolnila s prijetno in svežo dišavo. Brez neprijetnih vonjav, samo svežina narave.

Za vse površine

Univerzalno čistilo limona Glanz je primerno za vse vrste površin, vključno z marmornimi, keramičnimi, steklenimi, lesnimi in plastičnimi površinami. Enostavno ga nanesite na površino, obrišite z mehko krpo ali gobico ter uživajte v čisti in sveži okolici.

Poizkusite Glanz univerzalno čistilo limone in doživite, kako enostavno je doseči sijoče rezultate. Vaš dom bo bleščeč, vonj svežine pa bo prijetno napolnil prostor.

  • Odstranjuje trdovratne madeže, umazanijo in maščobo
  • Prijetna aroma naravne limone
  • Primerno za vse vrste površin
Opomba: Digitalne ilustracije izdelka so samo za ponazoritev in se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.
3870069003529

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.