Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sredstvo za zaščito in sijaj avtomobilskih gum

Sredstvo za zaščito gumijastih delov avtomobila, zaščita in sijaj gum, gumijastih delov, okrasnih letev in odbijača.

750 ml

Sredstvo za zaščito in sijaj avtomobilskih gum

Znamka: Tisal

Sredstvo za zaščito in sijaj avtomobilskih gum je nepogrešljiv izdelek za vzdrževanje in ohranjanje gume vašega avtomobila v optimalnem stanju. Ne glede na vremenske razmere in pogoje na cesti, ta izdelek ponuja učinkovito zaščito in dolgotrajen sijaj za vaše gume.

Zaščitite vaše gume pred UV sevanjem, umazanijo, prahom ter staranjem s tem visoko kakovostnim sredstvom. Formula tega izdelka je posebej zasnovana za preprečevanje razpok in izsušitve gum ter preprečevanje bledenja barve. Vaše gume bodo videti kot nove, hkrati pa jih boste optimalno zaščitili pred obrabo.

Sredstvo za zaščito in sijaj avtomobilskih gum je enostavno za uporabo. Samo nanesite ga na čisto in suho gumo ter ga enakomerno razporedite s čopičem ali krpo. Izdelek se hitro posuši, brez puščanja madežev. Vaše gume bodo sijale in bile zaščitene v nekaj minutah.

Ne glede na to, ali gre za povsem nove gume ali že rabljene gume na vašem vozilu, sredstvo za zaščito in sijaj avtomobilskih gum vam bo pomagalo ohraniti njihov izgled in zmogljivost. Njegova kakovostna formula zagotavlja dolgotrajno zaščito, obenem pa ohranja naraven sijaj.

  • Zaščita pred UV sevanjem, umazanijo in prahom
  • Preprečuje razpoke, izsušitev in bledenje barve gum
  • Enostavna uporaba, se hitro posuši, brez madežev
  • Primerno za nove in rabljene avtomobilske gume

Zaščitite in ohranite izgled gum na vašem avtomobilu z zanesljivim sredstvom za zaščito in sijaj avtomobilskih gum znamke Tisal. Pripomorejo k varni in dolgotrajni uporabi vaših gum ter povečajo njihovo estetsko vrednost. Odlična izbira za vse navdušence nad avtomobili, ki cenijo visoko kakovostne izdelke.

3870069000337

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.