Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sredstvo za čiščenje pečic »PROACTIVE«

Sredstvo za odstranjevanje trdovratnih maščob za čiščenje pečic, roštiljev, štedilnikov in nap.

Sredstvo za čiščenje pečic - Glanz

Uživate v peki okusnih jedi, vendar se kasneje spopadate z izzivom čiščenja pečice? Znamka Glanz je pripravila pravo rešitev za vas - Sredstvo za čiščenje pečic, ki bo vašo pečico pustilo sijočo in brezhibno čisto.

Učinkovito čiščenje pečice

Ta izdelek je oblikovan z mislijo na vaše udobje in enostavnost čiščenja. Sredstvo za čiščenje pečic Glanz je posebej formulirano, da se učinkovito spopade z trdovratnimi madeži, maščobo in opečenimi ostanki hrane. Ne glede na to, ali uporabljate električno ali plinsko pečico, to sredstvo zagotavlja izjemne rezultate.

Sredstvo za čiščenje pečic Glanz se enostavno nanaša. Preprosto ga razpršite po površini pečice, pustite delovati nekaj minut, nato pa obrišite s krpo ali gobico. Zahvaljujoč njegovi visoki učinkovitosti, boste hitro in brez truda dosegli osupljiv sijaj svoje pečice.

Zanesljiva in varna izbira

Pri Glanzu se zavedamo pomena vaše varnosti in okolja. Zato je Sredstvo za čiščenje pečic Glanz formulirano brez agresivnih kemikalij in ostankov. Zagotavljamo vam, da ne pušča neprijetnih vonjav ali opeklin ter da je popolnoma varno za uporabo.

  • Učinkovito odstranjuje trdovratne madeže
  • Enostavna uporaba in čiščenje
  • Ne vsebuje agresivnih kemikalij
  • Varuje vašo pečico in okolje

Sredstvo za čiščenje pečic Glanz je vaš idealen partner pri vzdrževanju čistosti in sijaja vaše pečice. Ne zapravljajte več časa in truda pri ročnem brisanju - izberite Sredstvo za čiščenje pečic Glanz in si zagotovite hitro, temeljito in učinkovito čiščenje.

3870069004519

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.