Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sredstvo za čiščenje sanitarij

Za sanitarije, brez fosfatov. 

Sredstvo za čiščenje sanitarij - 1 L

Znamka: Tisal

Sredstvo za čiščenje sanitarij znamke Tisal je idealna izbira za učinkovito čiščenje in osvežitev vaših sanitarij. S tem kakovostnim čistilom boste enostavno odstranili umazanijo, madeže, vodni kamen ter neprijetne vonjave iz straniščnih školjk, umivalnikov in pisoarjev.

Zahvaljujoč svoji zmogljivi formuli, sredstvo za čiščenje sanitarij učinkovito uniči bakterije, viruse in druge mikroorganizme, ki se lahko naberejo na površinah v vaših sanitarijah. Tako bo vaše stranišče vedno sveže, čisto in higiensko varno.

Sredstvo je pakirano v praktični embalaži s prostornino 1 litra, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Zaradi svoje visoke kakovosti je učinkovito tudi v majhnih količinah, kar omogoča varčno uporabo in zmanjšuje pogostost nakupa novega izdelka.

Za uporabo preprosto nanesite sredstvo na površine, ki jih želite očistiti, pustite delovati nekaj minut, nato pa temeljito sperite s toplo vodo. Po uporabi bodo vaše sanitarije sijale in bodo pripravljene na naslednjo uporabo.

Značilnosti izdelka:

  • Učinkovito odstranjuje umazanijo, madeže, vodni kamen in neprijetne vonjave
  • Uničuje bakterije, viruse in druge mikroorganizme
  • Pakirano v 1-litrski embalaži za dolgotrajno uporabo
  • Visokokakovostna formula omogoča varčno uporabo
  • Enostavno za uporabo

Za ohranjanje čistosti in higiene v vaših sanitarijah izberite sredstvo za čiščenje sanitarij znamke Tisal, ki vam zagotavlja vrhunske rezultate.

3870069000177

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.