Sol za zaščito pomivalnega stroja 1,2 kg

1,35 €
1,80 €
Z DDV

Odstranjuje naslage vodnega kamna. Za vse vrste pomivalnih strojev.

Količina

Sol za zaščito pomivalnega stroja 1,2 kg

Znamka: Glanz

Sol za zaščito pomivalnega stroja 1,2 kg je najboljša izbira za učinkovito in varno pomivanje posode v vašem domu. Ta visokokakovostna sol je zasnovana posebej za uporabo v pomivalnih strojih in zagotavlja optimalno delovanje stroja ter izjemne rezultate pomivanja.

Izdelek znamke Glanz je izdelan iz naravnih sestavin in ne vsebuje škodljivih kemikalij. Njegova edinstvena formulacija preprečuje nabiranje vodnega kamna na notranjih delih pomivalnega stroja, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo in ohranja njegovo učinkovitost.

Ta sol ima velikost embalaže 1,2 kg, kar omogoča dolgotrajno uporabo. Samo nekaj žlic soli je potrebnih za vsako pomivanje, kar zagotavlja prihranek pri stroških in dolgoročno varčevanje.

Poleg odstranjevanja vodnega kamna iz pomivalnega stroja, sol Glanz zagotavlja tudi sijoč sijaj na posodi ter preprečuje povešanje in razbarvanje kozarcev in jedilnega pribora. Vaša posoda bo vedno čista, brez neželenih madežev ali usedlin.

  • Optimalno delovanje pomivalnega stroja
  • Brez neželenih usedlin in madežev na posodi
  • Dolgotrajna uporaba - velikost embalaže 1,2 kg
  • Varčevanje pri stroških
  • Naravna in varna formulacija brez kemikalij

Ne glede na to, ali gre za vsakodnevno pomivanje ali posebne priložnosti, sol za zaščito pomivalnega stroja 1,2 kg znamke Glanz je nepogrešljiv izdelek za vsak dom. Prepustite se brezskrbnemu pomivanju posode in uživajte v čisti in sijoči posodi vsak dan.

3870069002829
16 Izdelkov

Informativni list

Tip
Sol za pomivalni stoj

Posebne refence

Sol za zaščito pomivalnega...

1,35 €
1,80 €
Spletna cena: -25%