Razmaščevalec z aktivno peno

2,50 €
2,80 €
Ni na zalogi
Z DDV

Čisti kopalnice, kuhinje, avtomobile, orodja, tkanine, športna oblačila, oblazinjeno pohištvo, plastiko...

Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Razmaščevalec z aktivno peno - 700 ml

Za učinkovito čiščenje maščob in odstranjevanje trdovratne umazanije je tu razmaščevalec z aktivno peno znamke Glanz. Ta izdelek je nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu, saj omogoča enostavno, hitro in temeljito čiščenje vaše kuhinje, avtomobila, delavnice in drugih površin.

S 700 ml razmaščevalca z aktivno peno lahko pričakujete vrhunsko čistilno moč. Zasnovan je s posebno formulo, ki omogoča globinsko penetranje umazanije in maščob. Zahvaljujoč inovativni tekmovalni formuli, učinkovito razprši peno po površini, ki nato prodre v pore umazanije, odstrani trdovratne madeže in pusti sveže ter čisto površino.

Ta razmaščevalec je še posebej uporaben pri čiščenju kuhinje, saj se spopade z mastnimi madeži na štedilniku, pečici, posodi in drugih kuhinjskih površinah. Poleg tega je primeren tudi za čiščenje avtomobilskih delov, kot so platišča, motor in okvir. Vzdrževanje čistosti vašega doma ali delovnega prostora bo s tem izdelkom hitro in enostavno.

Za udobno in enostavno uporabo, je razmaščevalec z aktivno peno opremljen s praktičnim razpršilnikom. Enostavno nanesite peno na površino, jo pustite delovati nekaj minut in nato obrišite ostankke z vlažno krpo. Rezultat je sijoča površina brez sledu maščobe in umazanije.

Za visoko kakovost in zanesljivost izdelka pa poskrbi priznana znamka Glanz. Prepustite se učinkovitemu čiščenju z razmaščevalcem z aktivno peno za hitre in bleščeče rezultate.

3870069003031

Posebne refence

Razmaščevalec z aktivno peno

2,50 €
2,80 €
Spletna cena: -11%