Tekočina za strojno izpiranje posode 500 ml

1,90 €
4,50 €
Z DDV
4,50 €
1,90 €
2,60 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,90 €

Za ultimativno čistočo in bleščeč sijaj posode.

Količina

Tekočina za strojno izpiranje posode 500 ml

Z veseljem vam predstavljamo tekočino za strojno izpiranje posode znamke Glanz, ki bo olajšala vaše vsakodnevno pomivanje posode. Ta visoko kakovostna tekočina je primerna za uporabo v vseh vrstah pomivalnih strojev in zagotavlja sijočo in čisto posodo brez truda.

Za vas smo pripravili količino 500 ml tekočine, ki bo zadostovala za veliko število pomivanj. Zanesljiva formula tekočine omogoča učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev, masti in drugih umazanij, tako da bo vaša posoda vedno brezhibno čista in higienska.

S to tekočino boste prihranili čas in energijo, saj ne boste več morali ročno prati posode. Enostavno jo vlijete v posodo za strojno pomivanje in pomivalni stroj bo opravil ostalo delo namesto vas.

Njena inovativna formula zagotavlja hitro sušenje posode, kar pomeni, da boste lahko posodo takoj uporabili in prihranili dragocen prostor na kuhinjskem pultu.

Za še boljšo uporabniško izkušnjo smo se potrudili, da je embalaža tekočine ergonomsko oblikovana, tako da je enostavna za uporabo in doziranje. Poleg tega je embalaža tudi priročna za shranjevanje, saj zavzame zelo malo prostora v kuhinjski omari.

Vzemite si nekaj trenutkov, da preizkusite to izjemno tekočino za strojno izpiranje posode in se prepričajte o njeni učinkovitosti in kakovosti.

3870069003345
22 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Tekočina za strojno...

1,90 €
4,50 €
Spletna cena: -58%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.