Tablete za strojno pomivanje posod

3,90 €
3,90 €
Z DDV
3,90 €
3,90 €
0,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,90 €

Pohitite! Samo 6 izdelkov na zalogi!
Količina

Tablete za strojno pomivanje posod - Glanz

Zagotovite si sijoče čiste posode s pomočjo vrhunskih tablet za strojno pomivanje posod blagovne znamke Glanz. Ne glede na to, ali gre za trdovratne madeže, ostanki hrane ali maščobo, bodo te tablete zagotovile učinkovito čiščenje in sijaj vaše posode.

Priročno pakiranje

S pakiranjem 35 x 20 g, skupne neto teže 700 g, dobite dovolj tablet za dolgotrajno uporabo. Vsaka tableta je lepe modre barve in enostavno odmerjena, kar vam omogoča enostavno uporabo brez nepotrebnega odvečnega porabljanja izdelka.

Puhti čistost

Tablete za strojno pomivanje posod Glanz so posebej zasnovane, da vam zagotovijo vrhunsko čistost. Brezhibno odstranijo ostanke hrane, maščobo in trdovratne madeže ter vaši posodi povrnejo sijaj, kot bi bila popolnoma nova.

Za popolne rezultate vam priporočamo, da uporabljate tablete v kombinaciji z našimi drugimi izdelki za pomivanje posode. Skupaj bodo poskrbeli za najboljše rezultate in dolgotrajno zaščito vaše posode.

Enostavna in priročna uporaba

Tablete za strojno pomivanje posod Glanz so zelo enostavne za uporabo. Preprosto vstavite eno tableto v predal za detergent ali košaro za posodo, nato pa prižgite pomivalni stroj. Zaradi odmond krhke embalaže ni potrebno odstranjevanje folije, saj se le-ta raztopi in sprosti močno čistilno sredstvo.

Zagotovite si dolgotrajno čisto in sijočo posodo z uporabo tablet za strojno pomivanje posod Glanz. Postanite ponosni na svojo bleščečo posodo, ki bo privabljala občudovanje vaših gostov.

3870069002850
6 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Tablete za strojno...

3,90 €
3,90 €
Spletna cena: -0%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.