Pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND« 400 ml

1,70 €
2,20 €
Ni na zalogi
Z DDV
Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND« 400 ml

Ta neverjetna pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND« bo vaše roke popeljala na vrhunsko negovalno doživetje. Znamka Ella je znana po svojih kakovostnih izdelkih in ta pena ni nobena izjema.

Piling za občutljivo kožo

Nežna formula pene zagotavlja nevtralno pH vrednost, kar je še posebej pomembno za tiste z občutljivo kožo. S svojimi naravnimi sestavinami bo ta pena nežno odstranila vso umazanijo in nečistoče, hkrati pa kraljevsko negovalno obdala vašo kožo.

400 ml dolgotrajne razkošnosti

Ta pena je na voljo v čudoviti embalaži s 400 ml izdelka. To vam bo zagotovilo dolgotrajno uporabo, brez skrbi, da bi hitro zmanjkalo. Z njo boste lahko uživali v vrhunski negi svojih rok dlje časa.

Povezava s tradicionalno bosansko kozmetiko

Ella je povezana s tradicijo in lepoto Bosne. S ponosom vam predstavljamo njihovo kozmetično linijo, ki prinaša vrhunsko kakovost in bogate naravne sestavine. Ta pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND« je le ena izmed njihovih izjemnih kreacij.

Popolna izbira za nego vaših rok

Ne izbirajte kompromisov, ko gre za nego svojih rok. Pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND« bo vašim rokam podarila nežnost, svežino in občutek razkošja. Z njeno pomočjo bodo vaše roke videti in se počutiti čudovito vsak dan.

  • Vrhunska pena za umivanje rok »PURPLE DIAMOND«
  • Ph nevtralna formula
  • Izdelano s kakovostnimi naravnimi sestavinami
  • Primeren za občutljivo kožo
  • Velikost: 400 ml
  • Znamka: Ella

Opomba: Pred uporabo preberite navodila na embalaži. Izdelek shranjujte izven dosega otrok. V primeru draženja prenehajte z uporabo.

3870069003826

Informativni list

Tip
Milo za roke

Posebne refence

Pena za umivanje rok...

1,70 €
2,20 €
Spletna cena: -23%