Papirnate brisače

2,50 €
3,38 €
Z DDV
3,38 €
2,50 €
0,88 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,50 €

100% celuloza, brez parfumov, 2 slojni

Količina

Papirnate brisače - Glanz

Vrhunska kakovost in praktičnost

Papirnate brisače Glanz so nepogrešljiv pripomoček za vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje doma, pisarne ali restavracije. Z njimi boste enostavno in učinkovito očistili različne površine ter se znebili nečistoč in madežev.

Unikatno oblikovane za vaše potrebe

Znamka Glanz je znana po svoji inovativni oblikovalski liniji. Papirnate brisače so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo vaši dlani in omogočajo enostaven in udoben oprijem. S tanko plastjo teksture na površini, zagotavljajo še boljšo vpojnost ter učinkovito odstranjevanje umazanije.

Izjemno vpojne in trpežne

Papirnate brisače Glanz so narejene iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja izjemno vpojnost. Ne glede na to, ali jih uporabljate za brisanje mize, rok ali površin v kuhinji, bodo pomagale hitro in temeljito odstraniti nečistoče. Poleg tega so brisače izredno trpežne in se ne raztrgajo hitro.

Zanesljivost znamke Glanz

Papirnate brisače Glanz so proizvodi priznane blagovne znamke, ki že vrsto let zagotavlja visokokakovostne izdelke. Zaupajte znamki Glanz in si zagotovite brisače, ki bodo odlično opravile svojo nalogo ter vam prihranile čas in trud pri čiščenju.

  • Visokokakovostne papirnate brisače
  • Praktične in enostavne za uporabo
  • Odlična vpojnost za temeljito čiščenje

Zaupajte znamki Glanz in si zagotovite vrhunske papirnate brisače za svoje potrebe. Naredite svoje čiščenje lažje, hitrejše in bolj učinkovito!

3870069000559
56 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Papirnate brisače

2,50 €
3,38 €
Spletna cena: -26%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.